01 46 83 985
091 5950 120
info@ordinacija-vlasic.hr

REGENERATIVNA MEDICINA

Zahvaljujući razvoju regenerativne medicine,danas je moguće koristiti izvore iz vlastitog tijela za samoozdravljenje,a to je princip na kojem se bazira tehnologija PRGF-Endoreta.

Regenerativnom medicinom mnogi smatraju medicinom budućnosti.Riječ je o personaliziranoj terapiji, a već odavno je poznato kako ista bolest kod dvije osobe nije ista. Možda će upravo taj personalizirani odgovor i međuodnos mijenjati načine na koji se danas liječimo.Širom svijeta primijenjuju se preparati na bazi krvnog seruma,te kao metoda koja pospješuje zacijeljivanje ozljeda i oporavak tkiva.

 

Dr.Darija Vlašić Kaić sa svojim timom orijentirana je k medicinskoj dentalnoj terapijskoj primjeni faktora rasta,u regeneraciji koštanog tkiva,kao i mekih tkiva u usnoj šupljini. Prošla je edukaciju 2013 god. na institutu BTI u Španjolskoj (Biotechnology Institute -Vitoria-Gasteiz,Španjolska) za PRGF-Endoret tehnologiju (plazma bogata faktorima rasta), te održala predavanja i radionice na tu temu.

 

PRGF-Endoret je prva tehnika bazirana na dobivanju 100% autolognog koncentrata faktora rasta dobivenog iz male količine pacijentove krvi. Prepoznata je u cijelome svijetu i patentirana od strane BTI Biotehnološkog Instituta. To je jedinstveni sistem koji posjeduje sve zdravstvene certifikate potrebne na internacionalnoj razini, čime je svrstan u najsigurniju i visokokvalitetnu tehniku trenutno dostupnu na tržištu.

 

Zahvaljujući razvoju regenerativne medicine,danas je moguće koristiti izvore iz vlastitog tijela za samoozdravljenje,a to je princip na kojem se bazira tehnologija PRGF-Endoreta.

 

Kombinacija proteina u našoj krvi odgovorna je za prirodno obnavljanje tkiva. PRGF tehnologija označava revoluciju u području dentalne medicine,što znači minimalno invazivna, prilagođena, bio sigurna i predvidiva terapija.

 

Stalni napredak koji postiže BTI-ev istraživački tim u proučavanj, korištenju i formulaciji faktora rasta, omogućava ponudu novih tehnoloških dostignuća na različitim poljima medicine, kao što su dentalna medicina,traumatologija,oftalmologija te klinička i estetska dermatologija.

Zatražite svoj termin za konzultacije, zahvat ili tretman putem našeg telefonski ili putem online obrasca.